Implant dentar

 

 

 

 Implanturi dentare

Implanturile dentare constituie alegerea ideală pentru oamenii cu o igienă orală generală bună care şi-au pierdut un dinte sau mai mulţi dinţi din cauza paradontopatiei, a unei leziuni sau dintr-un alt motiv.

Implanturile pot fi utilizate împreună cu alte proceduri reconstructive pentru a obţine eficienţa maximă. De exemplu, un singur implant poate susţine coroana pentru un singur dinte lipsă. Implanturile pot fi de asemenea utilizate pentru a susţine o punte dentară pentru înlocuirea mai multor dinţi şi pot fi utilizate în cazul protezelor dentare pentru a mări stabilitatea şi a reduce iritarea gingiilor.

Dinţi cu aspect natural
Implanturile dentare par aşa de naturale încât veţi uita că vreodată v-aţi pierdut vreun dinte.
În multe cazuri, implanturile dentare sunt singura alegere logică pentru redobândirea tuturor funcţiilor ale aparatului masticator şi ale structurilor de susţinere.

Avantajele implanturilor dentare.
Chiar dacă aveţi la dispoziţie mai multe opţiuni de reconstrucţie pentru înlocuirea dinţilor lipsă, niciuna nu s-a dovedit a fi la fel de eficientă şi durabilă precum implanturile.

Deoarece implanturile dentare se integrează în structura osoasă, ele previn pierderea dintelui, pierderea structurii osoase şi retragerea gingiei. Implanturile dentare nu afectează calitatea dinţilor învecinaţi, lucru care nu se aplică în cazul punţilor.

Cu cât mai mulţi dinţi rămân neafectaţi, cu atât mai mult veţi prelungi sănătatea dvs. Orală!